Mijn verhaal

Ik ken het. Ik weet hoe het is om als kind zo onzeker te zijn dat het je een verstikkend gevoel geeft. Als kind was ik kleurrijk, maar het laten zien van al die kleuren durfde ik alleen in een omgeving waar ik me veilig voelde. Allerlei kleine omstandigheden waren een trigger voor onzekere gedachten. En omdat ik de onzekere gedachten ben gaan geloven, ontwikkelde ik een sterk negatief zelfbeeld vanaf jonge leeftijd. Mijn angst om te falen en de overtuiging dat ik faalde, namen het vaak van me over. Hierdoor durfde ik niet te stralen en amper ruimte in te nemen. Dit heeft me als kind, puber en jongvolwassene behoorlijk in de weg gezeten. Want door al die onzekerheid stond ik niet in mijn kracht, durfde ik diverse plannen niet uit te voeren en genoot ik veel minder van al het moois dat mijn pad te bieden had.

Mijn verhaal is op allerlei manieren mijn motivatie om te werken als kindercoach. Door mijn verhaal besef ik me namelijk dat liefdevolle begeleiding voor mij als kind veel verschil had gemaakt voor mij als volwassene. Als kind had ik graag een warme kindercoach gehad. Een lieve kindercoach die zich zonder oordeel zou hebben ingeleefd in mijn wereld. Die mij vanuit gelijkwaardig contact zou hebben begeleid in de stappen naar zelfvertrouwen. Een coach die mijn emoties, gedrag en gedachten zou hebben vertaald, zodat ik mij gezien en gehoord had gevoeld. Een coach die oog had gehad voor mijn sensitiviteit. Als kind had ik graag een coach gehad bij wie ik mijn kritische en ondermijnende gedachten had kunnen delen. Waar het genoeg was om gewoon even te zijn.

En juist mijn verhaal maakt dat ik de juiste kindercoach voor jouw kind ben. Omdat ik namelijk weet wat het is om vanuit de put te groeien naar geluk. Bovendien heb ik door mijn verhaal diverse mooie kwaliteiten ontwikkeld:

 • ik voel me verbonden met kinderen;
 • Ik heb een sterk inlevingsvermogen; 
 • Ik heb een mooie sensitieve kracht;
 • Ik ben toegewijd en creatief in mijn benadering als coach; 
 • Ik heb een enthousiast en positief karakter.

In 2020 heb ik de eerste stappen gezet in het verwezenlijken van mijn droom: KINDERPRAKTIJK GEERTEKE. Bij Con Amore heb ik mijn diploma Psychoscoiale Basiskennis behaald. Mijn diploma als Integratieve Kindercoach heb ik behaald aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. En in januari 2023 ben ik met de opleiding Familieopstellingen aan het Instituut voor Systemisch Werk begonnen.   

Kortom, al mijn ervaring tot aan nu maakt dat ik jouw kind kan begeleiden naar meer geluk.

  Herken je jouw kind of jezelf in mijn verhaal? 

  Wacht dan niet langer en boek een telefonische kennismaking:

  Boek direct een kennismaking

  Geerteke

  06-41275244 of info@kinderpraktijkgeerteke.nl