Kinderpraktijk Geerteke - Coaching voor kinderen én hun ouders

Onzekerheid, faalangst, negatief zelfbeeld, zelfkritiek, angst voor

afwijzing, somberheid, eenzaamheid, emoties als woede en boosheid, die plotseling overvallen. Van al deze termen heb jij een duidelijk beeld, omdat jij ziet dat jouw kind ermee worstelt.

  • Kijk je het al een tijdje "aan", maar verandert er weinig?
  • Ervaar je dat je niet meer weet hoe je kind te helpen?
  • Gun je het je kind om zichzelf te waarderen en te durven stralen?

Wacht dan niet langer en ga aan de slag met mij als jullie kindercoach.

Bel me voor een kennismaking


Gaat het niet zozeer om jouw kind, maar ervaar jij zelf het ouderschap als een uitdaging? Heb jij weinig vertrouwen in jezelf en ervaar je regelmatig machteloosheid, angst of juist frustraties als ouder? Weet dan dat ook jij bij mij terecht kunt voor:

  • Oudercoaching

Ik bied je een maatwerk traject waarin we stil staan bij dat waar jij last van hebt. Om zo d.m.v. (systemische) oefeningen, concrete handvatten en visualisaties op het punt te komen dat jij je weer vertrouwd voelt in jouw rol als ouder.

Kun je niet wachten om weer te genieten met je kind?

Mail me en we gaan aan de slag!

Magische ingrediënten

Veiligheid, verbinding en vertrouwen. Door mijn afstemming met en inleving in jouw kind, voelt jouw kind zich veilig. Ik verbind me met de onderliggende oorzaak van gedrag en emoties. En vanuit mijn vertrouwen in jouw kind, hervindt jouw kind het vertrouwen in zichzelf. Dit zijn de magische ingrediënten van mijn coaching.

Familieopstellingen

"Wat leeft er in mij waardoor mijn kind dit gedrag laat zien?" Onze kinderen hebben wijze spiegels in zich. Met hun gedrag wijzen ze ons mogelijk op zich herhalende familiepatronen. Familieopstellingen bieden een veilige bedding om deze patronen te doorbreken. Voel jij dat je deze stap wil zetten? Bel me vrijblijvend.

Aan de slag in de zomer!

De zomervakantie is begonnen. Even de druk van de ketel en geen dagelijke verplichtingen. Juist daarom is het nu een goed moment om met kindercoaching te starten. Vanuit ontspanning staat jouw kind open voor verandering en groeit jouw kind naar een goed begin van het nieuwe schooljaar. Bel me voor een afspraak!