Het is mijn missie om jouw kind te laten stralen!

Onzekerheid, faalangst, negatief zelfbeeld, zelfkritiek, angst voor
afwijzing, somberheid, eenzaamheid, emoties als woede en boosheid, die plotseling overvallen. Van al deze termen heb jij een duidelijk beeld, omdat jij ziet dat jouw kind ermee worstelt.

  • Kijk je het al een tijdje "aan", maar verandert er weinig?
  • Ervaar je dat je niet meer weet hoe je kind te helpen?
  • Gun je het je kind om zichzelf te waarderen en te durven stralen?

Wacht dan niet langer en ga aan de slag met mij als jullie kindercoach.

Bel me voor een kennismaking

De magische ingrediënten van mijn kindercoaching zijn:
  • Veiligheid
  • Verbinding
  • Vertrouwen

Jouw kind voelt zich hierdoor gehoord en gezien. Vanuit deze rust stelt het zich open voor verandering en groeit jouw kind naar meer:

  • Zelfvertrouwen, zelfstandigheid en grip op emoties

Een waardevolle basis voor jouw kind!

Ervaar je het ouderschap als een uitdaging? Heb je vaak last van gevoelens als schuld, schaamte, angst en/of boosheid? Ben je op zoek naar concrete tips en handvatten voor je rol als ouder? Ook dan sluit mijn coaching goed aan tijdens:

  • Oudergesprekken
  • Eén-op-één begeleiding
  • Familieopstellingen

Je ontvangt concrete tips en handvatten. En ik begeleid je in het loslaten van belemmerende patronen tijdens opstellingen. Dat kan één-op-één of in een groep.

Ja, dat wil ik!

Kindercoaching

Veiligheid, verbinding en vertrouwen. Dit zijn de magische ingrediënten van mijn kindercoaching. Jouw kind voelt zich bij mij gezien en kan daardoor ontspannen. Vanuit deze ontspanning, staat jouw kind open voor verandering. Heb je vragen? Bel me op 06-41275244 en weet je welkom.

Familieopstellingen

Een familieopstelling is een prachtige stap naar een diepere verbinding met jezelf en je kind. Maak kennis met opstellingen en meld je aan voor de "Opstellingsintroductie" op 13 mei 2024. Wil je een opstelling? Meld je dan aan voor de "Opstellingsavond" op 29 mei 2024!


Onze dochter Mae (8 jaar) vond zichzelf niet mooi, niet aardig, niet leuk en ze had ook geen vriendinnetjes meer. We wisten niet hoe we haar kinden helpen en Mae wilde hulp van iemand anders. We hebben de coaching bij Geerteke goed en positief ervaren. Dat wat we wilden bereiken is bereikt. Mae is weer zichzelf, aanwezig en blij. Lees meer.

Ouders van Mae (8 jaar)

Ik kan Geerteke als coach en als familieopsteller van harte aanbevelen. De opstellingen hebben mij mooie inzichten gegeven, zodat ik mijn rol als vader in het gezin beter in kan nemen.

Vader van twee dochters

Wij zijn ontzettend blij dat we deze stap hebben genomen. Als je twijfelt om naar een kindercoach te gaan, dan is onze tip om het zeker te doen. Het kan jullie veel brengen, omdat de inzichten die je krijgt verhelderend zijn en op deze manier leer je je kind beter begrijpen.

Ouders van Linn (8 jaar)

Geerteke begeleidt de opstelling op serene wijze. Dat is voor mij als sensitief persoon erg prettig. Ik heb de opstellingen bij Geerteke als zeer deskundig ervaren.

Moeder van twee zonen

De coaching bij Geerteke heeft Lotte het vertrouwen gegeven om te zijn wie ze is. Lotte laat de kaas niet van haar brood eten en staat steviger in haar schoenen. Geerteke heeft ons meisje geholpen om het beste in haar naar boven te halen. Lees meer.

Ouders van Lotte (6 jaar)

Er is veel wat je niet verteld wordt over het ouderschap. Daarom vond ik het sparren met Geerteke en haar praktische adviezen nuttig. Mijn advies? Doe het. Het is handig om met oudercoaching inzicht te krijgen in jouw opvoedingsstijl.

Vader over oudercoaching

Onze dochter Saar kon ontploffen van boosheid op de momenten dat ze last had van veel stress. Bij Geerteke heeft ze inzicht gekregen in haar gevoelens en wij kunnen haar beter begeleiden. Wij merken dat de blije en vrije Saar weer terug is. We raden het eigenlijk iedereen aan. Lees meer.

Ouders van Saar (7 jaar)