Meer over mij en mijn motivatie

Ik ben Geerteke Jansen. Met kinderen werken is mijn droom geweest sinds ik ben begonnen met werken. Het heeft even geduurd, zoals dat soms gaat in het leven, maar in 2020 heb ik het roer omgegooid. Ik ben met mijn droom aan de slag gegaan en heb Kinderpraktijk Geerteke opgericht.

Ik heb een mooi geheel aan menskwaliteiten ontwikkeld:
  • Ik heb een sterk inlevingsvermogen;
  • Ik ben hoog-sensitief en weet dit als mijn kracht in te zetten;
  • Ik verbind me gemakkelijk en gelijkwaardig met mensen;
  • Ik ben enthousiast en toegewijd;
  • Ik heb een positief karakter; en
  • Als moeder van drie jonge kinderen weet ik wat het is om alle ballen van het dagelijkse gezinsleven in de lucht te houden.

Bij Con Amore heb ik mijn diploma Psychoscoiale Basiskennis behaald. Mijn diploma als Integratieve Kindercoach heb ik behaald aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. In 2023 heb ik de opleiding Familieopstellingen aan het Instituut voor Systemisch Werk afgerond. Aangevuld met trainingen over de systemische begeleiding van ouders en de Emotional Freedom Technique (EFT) bied ik een mooi pakket aan coaching.

Dat ik nu mijn menskwaliteiten met vertrouwen benoem, is niet altijd zo geweest. Ik weet namelijk hoe het is om als kind en (jong-) volwassene zo onzeker te zijn dat het je lijkt te verstikken. Allerlei kleine omstandigheden waren een trigger voor onzekere gedachten. En omdat ik de onzekere gedachten ben gaan geloven, ontwikkelde ik een sterk negatief zelfbeeld vanaf jonge leeftijd. Mijn angst om afgewezen te worden en de overtuiging dat ik faalde, hebben het van me overgenomen. Hierdoor durfde ik niet te stralen, mijn plek niet in te nemen en genoot ik veel minder van al het moois dat mijn pad te bieden had.

Het is me gelukt om grip te krijgen. En juist door deze ervaring ben ik de kindercoach die jij zoekt. Ik geloof in de waarde van liefdevolle coaching op jonge leeftijd, zodat kinderen stevige wortels ontwikkelen en durven te stralen. Gun jij jouw kind weer en meer grip?

Bel me en ik luister

Geerteke