Meer over mij

Ik ben Geerteke Jansen. Met kinderen werken is mijn droom geweest sinds ik ben begonnen met werken. Het heeft even geduurd - zoals dat soms gaat in het leven - maar in 2020 heb ik het roer omgegooid. Ik heb de sprong gewaagd en ik ben met diverse opleidingen aan de slag gegaan. In oktober 2021 heb ik Kinderpraktijk Geerteke opgericht.

Sinds ik werk als kindercoach besef ik me steeds vaker hoe goed dit werk en ik bij elkaar passen. Ik voel een sterke verbinding met kinderen. Ik denk regelmatig zelf als een kind en vind daardoor gemakkelijk aansluiting. Ik heb een sterk inlevingsvermogen en hoog-sensitiviteit is mijn kracht. Ik heb een enthousiast, toegewijd en positief karakter. Én als moeder van drie jonge kinderen weet ik wat het is om alle ballen van het dagelijkse gezinsleven in de lucht te houden.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd met een mooi geheel aan kennis en vaardigheden als resultaat. Bij Con Amore heb ik mijn diploma Psychoscoiale Basiskennis behaald. Mijn diploma als Integratieve Kindercoach heb ik behaald aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. In 2023 heb ik de opleiding Familieopstellingen aan het Instituut voor Systemisch Werk afgerond. Aangevuld met trainingen over HarTgrondig Opvoeden, 1-op-1 opstellingen met ouders en Emotional Freedom Techniques (EFT), ben ik de juiste coach voor jou en jouw kind.

Geerteke

Natuurlijk schuilt er een reden achter mijn wens om kinderen en ouders te coachen. Ik ben nu gelukkig met mijzelf, als moeder & echtgenote, in mijn werk, maar dat is zeker niet altijd zo geweest. Ik weet hoe het is om als kind en (jong-) volwassene zo angstig en onzeker te zijn dat het je lijkt te verstikken. Allerlei kleine omstandigheden waren een trigger voor onzekere gedachten in mij. En omdat ik de onzekere gedachten ben gaan geloven, ontwikkelde ik een sterk negatief zelfbeeld vanaf jonge leeftijd. Mijn angst om afgewezen te worden en de overtuiging dat ik faalde, hebben het van me overgenomen. Hierdoor durfde ik niet te stralen, mijn plek niet in te nemen en genoot ik veel minder van al het moois dat mijn pad te bieden had.

Het is me gelukt om grip te krijgen. En juist door deze ervaring ben ik de coach die jij zoekt. Ik besef me de waarde van liefdevolle kindercoaching in de groei naar autonomie. En ik weet dat echte verandering veel lef en moed van je vraagt, juist als het je rol als ouder betreft. Dus... waar wacht je nog op? Bel me en ik luister.
☎ Plan een belafspraak

Wil je telefonisch even sparren?

  • Laagdrempelig & kosteloos
  • Stel de vragen die je hebt
  • In 15 min. duidelijk of je verder wilt

Kies een handige tijd via Calendly of bel me op 0641275244

📧 Stuur me vrijblijvend een mail

Mail je liever? Plan je graag een intake?

  • Laagdrempelig & kosteloos
  • Deel je vragen in de mail
  • Dezelfde werkdag heb je antwoord

Aan info@kinderpraktijkgeerteke.nl of via het contactformulier.