Aan de hangende schouders zie je het al...

School is uit... voor vele kinderen hét moment om met vriendjes en vriendinnetjes op pad te gaan. In de ochtendpauze worden de plannen al gemaakt. “Jij bij mij of ik bij jou?” klinkt het door de klas. En als de bel is gegaan, rennen de kinderen naar hun vader of moeder: “MAAAAM! ik wil spelen!!!” Zo gaat het voor de meeste, maar niet voor de jouwe.

Aan de hangende schouders zie je al dat het WEER ZO’N DAG was: een ochtend vol stress, spanning en onrust. De toets, die ellendige toets, maakt jouw kind bang om fouten te maken. Het lawaai in de klas leidt jouw kind af en het sluiten van vriendschappen gaat simpelweg niet van een leien dakje. Het verdriet, de onzekerheid en de woorden “niemand vindt me leuk, IK BEN MAAR STOM” doen ook pijn in jouw lijf. Onmacht voel je, omdat je gewoon niet weet hoe je er voor jouw kind kunt zijn en je jouw kind zoveel meer gunt.

HOE ZOU HET ZIJN? Om op reis te gaan, jouw kind en jij. Op reis naar meer zelfvertrouwen en stevige wortels, zodat jouw kind het stormige bestaan van deze leeftijd beter kan weerstaan.

HOE ZOU HET ZIJN? Als je merkt dat jouw kind vaker ontspannen lacht, dat je jouw kind hoort zeggen “kan gebeuren!” als er iets mis gaat, dat jouw kind met zichtbaar minder stress vertelt over een toets die dag en dat jouw kind juicht “ik ga vanmiddag spelen!”

HOE ZOU HET ZIJN? Als jij meer ontspant en merkt dat je minder piekert; dat jij meer zelfvertrouwen hebt in jouw rol als ouder en weer momenten voor jezelf ervaart. Hoe zou dat zijn?

Ik nodig je uit om dat te ontdekken. Als je met mij op reis gaat, start je het traject integratieve kindercoaching (4-12 jr.) waarin:

  • Jouw kind centraal staat tijdens mijn coachingsessies.
  • Jij en jouw zorgen centraal staan tijdens de oudergesprekken.

Waar wacht je nog op? Bel me voor een kennismaking, ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Geerteke

Terug naar overzicht