Meer over familieopstellingen

Ouderschap daagt uit; zo kan het zeker voelen. De struggels en klachten van jouw kind zijn maar lastig los te zien van hoe het met jou gaat. En dat is heel begrijpelijk. Jouw kind bestaat 50% uit jouw DNA. Je zult daarom veel herkennen, ook datgene waarvan je dacht dat jij het had losgelaten. Dus dat wat je tegenkomt in de relatie met je kind kan een behoorlijke puzzel zijn. Wat nu als je dat wat jij als een uitdaging ervaart, ziet als een uitnodiging? Een uitnodiging tot onderhoud, net als de knipperende lampjes op 't dashboard. Een uitnodiging om te ontdekken welke belemmerende patronen jij kunt loslaten, zodat jij en jouw kind vrijer het leven ervaren.

Een familieopstelling is hiervoor een prachtig middel. Met een opstelling breng je jouw familiesysteem in beeld. Jouw (over-) (groot-) ouders, broers, zussen en kinderen; ze maken deel uit van jouw systeem. Tijdens een opstelling wordt helder welke dynamiek binnen dit systeem verklaart waarom jij en/of jouw kind doen wat jullie doen. Mogelijk wordt zichtbaar dat je niet op jouw plek als kind van jouw ouders staat. Wellicht is jouw kind verbonden met het lot van een (groot)ouder. Wat het ook is, een familieopstelling biedt inzicht & en met mooie interventies de kans om los te laten. Het is een prachtige stap naar een diepere verbinding met jezelf en je kind.

Een familieopstelling is een mooie stap voor jou als:
 • jij het soms een uitdaging vindt om vader of moeder te zijn;
 • jij minder verbinding met je kind voelt;
 • je kind een oud patroon in je triggert;
 • je kind regelmatig uit proportie boos is;
 • je kind zich snel afgewezen voelt;
 • je kind last heeft van (faal-)angst;
 • jij of je kind ergens anders mee worstelen; en
 • je veel hebt geprobeerd en de klachten blijven.

Weet je dan welkom en ontdek de werking van familieopstellingen.

Vanuit de verbinding met jezelf, groeit de verbinding met jouw kind.

Je kunt kiezen voor een opstelling met representanten. Zij vertolken de rol van leden binnen jouw familiesysteem. De representanten brengen de onderliggende dynamiek helder in beeld, waarna jij wordt uitgenodigd om met helende zinnen de dynamiek los te laten. Je zult je verbinden met jezelf en oude patronen loslaten. Ik geef opstellingen met representanten in de avond van 19:30 tot 22:00 uur. Het tarief voor een opstellingsavond is € 55,- Het tarief voor deelname als representant is € 15,-

Ook kun je kiezen voor een één-op-één opstelling. Tijdens deze opstellingen werk ik met poppetjes, vloerankers of visualisaties "in the mind". Ook deze opstelling biedt een prachtige kans om met verbindende interventies oude patronen los te laten. Als jij je prettiger voelt in de één-op-één benadering, is ook dit een mooie kans voor jou! Deze vorm van een opstelling kunnen we in overleg inplannen. Een opstelling duurt tussen 60 en 90 min. Het tarief voor een één-op-één opstelling is € 80,-,

Dit is wat een ouder vertelt over een één-op-één opstelling:

"Bevrijdend. Ik heb nog niet eerder zo'n mooie verbinding met mijn gevoel ervaren."

Agenda familieopstellingen:

  Introductieworkhop
  Woensdag 12 juni 2024 Delftstede, Delft (nog 6 plekken)

  Maak kennis met opstellingen! Als je meer wilt weten, voordat je zelf een vraag inbrengt, is dit een ideale avond. Met visualisaties en oefeningen zul jij de kracht van een opstelling ervaren. Het tarief is € 30,- Neem je een vriend(in) mee? Dan krijg je beiden €5,- KORTING.

  JA! Ik ben erbij op 12 juni 2024

  Volgende datum: woensdag 28 augustus 2024.

  Opstellingsochtend

  Zondag 7 juli 2024 Oker015, Schipluiden (nog 3 plekken)
  Deze opstellingsavond zit voor het inbrengen van een vraag nu vol. Je bent van harte welkom als representant. Dat betekent dat jij deel kunt nemen aan een opstelling van iemand anders. Een mooie kans om kennis te maken met opstellingen.

  JA! Ik ben erbij op 7 juli 2024

  Volgende datum: zondag 8 september 2024.

  Dit is wat een ouder vertelt over een familieopstelling:

  "Ik heb al zoveel geprobeerd, maar tijdens de familieopstelling viel eindelijk het kwartje."

  Ik kijk uit naar je aanmelding!

  Geerteke

  Contact