Laat je inspireren door deze interviews met ouders

De ouders van Mae (8 jaar) vertellen:

"Onze dochter Mae zat niet goed in haar vel. Ze vond zichzelf niet mooi, niet aardig en niet leuk. Ze had geen vriendinnetjes meer en ze was  zwaarmoedig. Alleen een beeldscherm was nog goed. We wilden met de kindercoaching bereiken dat ze zich weer goed zou voelen, een vrolijk meisje zou zijn en blij met zichzelf. Dat wat we wilden bereiken met de kindercoaching is bereikt. Mae is weer aanwezig en blij. Onze ervaring met Geerteke is goed en positief."

"Mae is weer zichzelf:
vrolijk, creatief, ze zingt
en knutselt weer graag."

Lees meer

De ouders van Lotte (6 jaar) vertellen: "Onze dochter Lotte had een rottige pestervaring in haar klas en dat heeft haar zelfvertrouwen erg geschaad. Ze kon niet meer lekker meekomen in de klas en ze was bang om naar school te gaan. School kwam met het advies om kindercoaching bij Geerteke te starten. Wij hebben de coaching van Geerteke heel prettig ervaren. Het heeft Lotte het vertrouwen gegeven om te zijn wie ze is. Ze laat de kaas niet van haar brood eten en staat steviger in haar schoenen. Inmiddels gaat ze graag naar school en is ze vrolijk in de klas, waar ze veel vriendinnen heeft."

Lees meer

De ouders van Saar (7 jaar) vertellen:

"Onze dochter Saar kon ontploffen op de momenten dat ze last had van veel stress. Op die momenten kon ze gaan gillen, huilen, schreeuwen; eigenlijk werd ze woedend. We hebben Geerteke benaderd voor meer rust in Saar's lijf en hoofd. Ook zochten we handvatten om Saar te kunnen begeleiden in het omgaan met stress. Wij hebben de coaching door Geerteke prettig ervaren en het gaat hartstikke goed met Saar. Natuurlijk is ze nog weleens boos of moet ze na een drukke dag ontladen, maar dat is ok. Saar herkent het nu eerder als er toch stress ontstaat en op die momenten zijn we samen in staat weer tot rust te komen. We raden het iedereen aan."

"Wij merken dat
de blije en vrije Saar
weer terug is."

Lees meer

Gun jij jouw kind en jezelf ook deze mooie verandering? Zet dan de eerste stap en neem vrijblijvend contact met me op.

Geerteke

☎ Plan een belafspraak

Wil je telefonisch even sparren?

  • Laagdrempelig & kosteloos
  • Stel de vragen die je hebt
  • In 15 min. duidelijk of je verder wilt

Kies een handige tijd via Calendly of bel me op 0641275244.

📧 Stuur me vrijblijvend een mail

Mail je liever? Plan je graag een intake?

  • Laagdrempelig & kosteloos
  • Deel je vragen in de mail
  • Dezelfde werkdag heb je antwoord

Aan info@kinderpraktijkgeerteke.nl of via het contactformulier.